Taitos
EnglishSuomi
Nuviz Head Up Display

Nuviz Head Up Display

Tuotepakkaukset

Asiakas: Nuviz
Palvelut: Packaging ConceptsKonseptointiPikaohjePakkausprotojen valmistusKuljetustestaaminenLaadun määritysKustannusten hallintaRatkaisun toteuttaminen massatuotantoon

Tehtävä

Yhteistyössä Nuviz design- ja markkinointitiimien kanssa loimme pakkausratkaisut, jotka tukevat tuotteen premium-positiointia markkinoilla sekä helpottavat tuotteen käyttöönottoa. Nuviz pakkausperheeseen tarvittiin myös joustava ratkaisu laajalle lisälaitetarjonnalle. Ratkaisun tuli toimia sekä jälleenmyyntiympäristössä että nettimyynnissä.

Ratkaisu

Tuote- ja lisälaitepakkaukset luovat yhtenevän ja laadukkaan portfolion Nuviz-tuotteille. Mattamusta materiaali viestii laatua ja brändi erottuu siitä taidokkaiden painettujen tehosteiden avulla.

Tuotepakkauksesta löytyy ensimmäisenä pikaopas, joka toivottaa tervetulleeksi ja opastaa visuaalisesti tuotteen asennuksessa vaihe vaiheelta. Pakkausta avattaessa tuotteet löytyvät tarkkaan harkitussa järjestyksessä ja ryhmissä. Tämä kaikki tukee tuotteen asentamista ja käyttöönottoa. Painetut symbolit ohjaavat käyttäjää läpi pakkauksen avauskokemuksen.

Lisälaitepakkauksien sisältö esitetään visuaalisesti pakkauksen ulkopuolella selkeyden takaamiseksi. Samalla pystytään luomaan premium-mielikuva koko tarjonnasta. Lisälaitepakkaukset on luotu yksinkertaiseksi järjestelmäksi, joka kattaa laajan lisälaitetarjonnan minimimäärällä pakkausosia.

Yhteistyökumppani:

Nuno Silva

Nuviz Head Up Display Nuviz Head Up Display Nuviz Head Up Display Nuviz Head Up Display