Taitos
EnglishSuomi
Warmos “Taitoksen rautaiset ammattilaiset suunnittelivat ja toteuttivat Warmoksen lämmitinpakkauksiin aivan uudenlaisen ilmeen ja kestävän, ekologisen pakkausratkaisun, jota voi ylpeydellä esitellä. Iso suositus ja kiitos tälle tiimille!”
Kirsi Ruohonen — Toimitusjohtaja, Warmos
Loupedeck “Kiitos, Ulla ja tiimi! Emme voisi olla tyytyväisempiä tuloksiin!”
Felix Hartwigsen — Co-Founder & CMO, Loupedeck
Suunto “Suurkiitos Ullalle ja tiimille yhteistyöstä pakkausten uudistusprojektissa Suunto Sports Watches-tuotteille, on ollut mahtavaa työskennellä kanssanne.”
Britta Stockinger — Head of Industrial Design, Amer Sports Corporation
Nuviz “Oli ilo työskennellä Taitoksen kanssa ja lopputulos ylitti odotukset. Pakkauksen käyttäjäkokemus on otettu erittäin hyvin vastaan ja premium-pakkauksemme on mainittu monissa tuotearvioinneissa. Haluan kiittää Ullaa ja hänen tiimiään tästä upeasta työstä ja suosittelen lämpimästi Taitosta yhteistyökumppaniksi pakkausten suunnitteluun.”
Valtteri Eroma — Chief Design Officer, Nuviz
Trainesense “Projektissa kaikki oli hyvin organisoitua alusta loppuun – meillä oli selkeät vaiheet päätöksenteolle eikä projektin kustannuksissa tullut yllätyksiä. Lopputuloksena saimme pakkauksen, joka täyttää tarpeemme täydellisesti ja joka näyttää upealta. ’Valmistettu Suomessa’ on meille hyvä lisä. Suuret kiitokset Taitokselle – suosittelen heitä varauksetta.”
Ari Korkolainen — Co-Founder, Trainesense
Cover Story “Toiminnallisuus on tärkeintä maalien kuljetuksessa. Taitos ylitti odotukset yhdistämällä vahvan moduulirakenteen, huolella suunnitellut toiminnalliset ominaisuudet ja johdonmukaisen tuotekokemuksen poikkeukselliseen pakkauskonseptiin. Jatkamme yhteistyötä Taitoksen kanssa pakkaustarpeissamme.”
Tommi Saarnio — Co-Founder, Cover Story Paint
Narvi “Yllätyimme varsin positiivisesti saatuamme nähdä miten laadukas vaikutelma välittyy jo tuotepakkauksesta, kun se on ammattilaisen tekemä. Tavoitteena oli luoda uusi pakkaus ja tehdä siitä aikaisempiin pakkauksiin verrattuna näyttävämpi ja kuluttajaystävällisempi. Nämä tavoitteet saavutettiin ja ylitettiin helposti tämän projektin osalta. Taitos teki tuotepakkauksen lisäksi paljon muutakin visuaalista työtä auttaen meitä mm. tuotekuvien ja pikaohjeen suunnittelun kanssa.”
Jesse Hämäläinen — Head of Export Sales, Narvi Oy