Taitos
EnglishSuomi
Forciot

Forciot

Packaging System Design

Asiakas: Forciot
Palvelut: Pakkauskonseptit ja lopullinen painoaineistoPikaohjeen luominenProtojen valmistusProtosarjan valmistus toimittajallaRatkaisun toteuttaminen massatuotantoon

Tehtävä

Tehtävämme oli suunnitella pakkausjärjestelmä älykkäälle varastotuotteelle. Pakkauksen haluttiin välittävän samaa lähestyttävää skandinaavista muotokieltä, jota tuote itse edustaa. Lisäksi pakkauksen haluttiin auttavan tuotteen käyttöönotossa.

Ratkaisu

Loimme salkkumaisen pakkauksen, joka muistuttaa yksityiskohdiltaan itse tuotetta. Se hyödyntää tuotteessa olevaa kantokahvaa siten, että myös pakattua tuotetta voidaan kantaa tuotteen kahvasta. Pakkaus on helppo hahmottaa ja siihen on helppo tarttua. Tuotteen kantokahva on suojattu brändätyllä kortilla, jonka yksityiskohdat saavat suljetun pakkauksen muistuttamaan itse tuotetta. Kahvaa suojaavan kortin kääntöpuolelle on painettu tuotteen käyttöönottoon opastava pikaohje.

Tuote on hyvin kestävä ja pakkauksen rooli on suojata pintoja kuljetuksen aikaisilta naarmuilta ja lialta. Käytimme ohutta suomalaista aaltopahvia pakkauksen pääraaka-aineena. Se antaa riittävän suojan, on vastuullisesti tuotettu ja pitää ratkaisun mahdollisimman pienenä ja kevyenä.

Forciot Forciot Forciot Forciot Forciot Forciot