Taitos
EnglishSuomi
Warmos

Warmos

Pakkausuudistus

Asiakas: Warmos
Palvelut: PakkauskonseptitPakkausgrafiikka ja lopullinen painoaineistoProtojen valmistusProtosarjan valmistus toimittajallaKuljetustestaaminenRatkaisun toteuttaminen massatuotantoonPakkausohjeet ja tuotannon tuki

Tehtävä

Tehtävämme oli uudistaa koko pakkausjärjestelmä laajalle valikoimalle suomalaisia lämmittimiä. Aiemmat ratkaisut olivat kokonaan muovisia hyödyntäen styrofoam-päätyjä ja muovikalvoa. Uusien pakkausratkaisujen toivottiin olevan ympäristöystävällisiä toimivan entistä paremmin myös verkkokauppatoimituksissa. Tavoitteina olivat myös valmistamisen ja pakkaamisen tehokkuus.

Ratkaisu

Uudet pakkaukset välittävät viestin modernista, ympäristöystävällisestä ja yhteiskunnallisesti vastuullisesta yrityksestä. Yhtenevä kokonaisuus, materiaalivalinnat sekä onnistunut grafiikka vahvistavat asiakasyrityksen brändin olemusta yhteiskunnallisena suomalaisena toimijana.Uusi järjestelmä on täysin paperipohjainen. Pakkauskomponenteista suunniteltiin yhteensopivia eri mallien välillä. Näin erilaisten komponenttien määrä saatiin pidettyä mahdollisimman pienenä. Lähes kolmekymmentä eri tuotetta, kaikki suuria ja painavia, voidaan pakata vain kourallisella erilaisia pakkauskomponentteja. Lisälaitelaatikko suunniteltiin antamaan lisätukea pakkaukselle, jotta kokonaisuus kestää painavien pakattujen tuotteiden pinoamisen. Valmistamiseen tarvitaan vain alhaisen kustannustason työkaluja ja valmistaminen pystytään toteuttamaan paikallisesti.

Warmos Warmos Warmos Warmos Warmos Warmos